GÜNDEM Haberleri Tümü

23 Nisan festivaline, Robota dönüşen Letrons renk kattı

Türkiye'deki ilk robota dönüşen araba olma özelliğine sahip Letrons, 23 Nisan Festivali’ne renk kattı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’nin ilk gününde Türkiye'deki ilk robota dönüşen araba olma özelliğine sahip Letrons, rüzgarı esti. Letrons’u ilgi ile izleyen çocuklar ve aileleri etkinliğin gerçekleştiği alanı hınca hınç doldurdu.

 

MUHTEŞEM ETKİNLİKLER

23 Nisan Uluslararası Çocuk ve Bilim Festivali’nin coşkusu tüm hızı ile sürüyor. Dünya çocuklarının ülkemiz çocuklarıyla bir arada olduğu İnterteks Fuar Alanındaki Festival’de muhteşem etkinlikler gerçekleşiyor. Türk mühendislerince 8 ayda yapılan Türk yapımı transformers Letrons gösterisi de ilgiyle izlenen etkinliklerden birisi oldu.

 

LETRONS’UN DANSI İLGİYLE İZLENDİ

Çocuklar kadar büyüklerin de ilgi odağı olan Letrons etkinliği renkli dakikalara sahne oldu. Alana kırmızı bir araba şeklinde gelen Letrons, kısa süre içinde bir robota dönüştü. Komut verildiğinde elini, kolunu ve kafasını oynatan Letronsun, müzik eşliğindeki dansı ise ilgiyle izlendi.

 

LETRONS BUGÜN DE ÇOCUKLARLA BİRARADA

Letrons’un şovlarıyla alana gelen çocuklara ve ailelerine eğlenceli dakikalar geçirtti. Letrons gösterisinde izleyici çocuklardan 4 tanesini sahneye davet etti. Sahnedeki çocuklar Letronsla hoş vakit geçirirken, merak ettiği soruları sorma fırsatı da buldu. Yaklaşık 1 saat süren Letrons gösterisi 22 Nisan Cumartesi günü de Uluslararası Fuar Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz