GÜNDEM Haberleri Tümü

Dâhiler Kocaeli’nde buluştu

23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen Beyin Olimpiyatları için ilimize gelen 332 çocuk tanışma yemeğinde bir araya geldi

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında gerçekleştirilen Beyin Olimpiyatlarına katılmak için ilimize misafir olarak gelen 332 çocuk Ramada Otelde gerçekleştirilen tanışma yemeğinde bir araya geldi. Tanışma yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Raşit Fidan, Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz, Türkiye Beyin Takımı Kaptanı Ferhat Çalopkulu ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren 83 Bilim Sanat Merkezi(BİLSEM)’nden 332 çocuk katıldı.

 

BİLİMİ ÖNEMSİYORUZ

Kocaeli’yi geleceğe bilim kenti olarak taşımak istediklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Kocaeli’nde bilim adına öğrencilere 200 bin tablet dağıtıldığını, Avrupa’nın en büyük 3. Bilim Merkezi’nin kurulduğunu Bilişim Vadisinin de ilimizde yapılmakta olduğunu belirtti. Bilimi önemsediklerini ifade eden Yeşildal, “ülkemizi, inançlarımızı koruyabileceğimiz bir vatana sahip olmak için geleceğimize yatırım yapıyoruz. Sizleri yeni dünyaya hazırlamakla görevliyiz” ifadelerini kullandı.

 

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRİN

Türkiye Beyin Takımı Kaptanı Ferhat Çalopkulu, çocukların eğlenmesi ve keyifli zaman geçirmesi tavsiyesinde bulunarak Kocaeli’nde düzenlenen 23 Nisan Festivali kapsamında Beyin Olimpiyatlarında 3 gün geçireceklerini belirterek tüm katılımcılara başarılar diledi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz