GÜNDEM Haberleri Tümü

İMO Üyelerini Bursa İnşaat Fuarı’nda Buluşturdu

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi geçtiğimiz cumartesi günü "Bursa İnşaat Fuarı”na teknik gezi düzenledi.

 İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Bursa’da bu yıl 15. si düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri,Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nda üyelerini ve inşaat mühendisliğinde okuyan
Genç-İMO öğrencilerini buluşturdu.

Son yıllarda inşaat, tesisat ve doğalgaz sektöründe yapılan yatırımlar ile önem kazanan, sanayinin gelişmesiyle artan göçün konut ihtiyacını oluşturduğu endüstri şehri Bursa’da 15 yıldır başarı ile düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı’ında yeni teknoloji ve malzemelerin tanıtıldığı stantları gezerek, mesleki ve teknik bilgiler alan üyeler, geziden çok faydalı bilgiler edindiklerini, benzer etkinliklerin sık sık düzenlenmesinin mesleki gelişime katkı sunacağını belirttiler.

Fuarda katılımcılara kafile başkanlığı yapan Genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk mezuniyetleri öncesinde gerçekleştirilmiş olan teknik gezi için kendilerine bu imkânı veren İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a teşekkür etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok üyeler ve mühendis adayı öğrencilerin katıldığı teknik gezinin verimli geçtiğini ve teknik gezilerin devam edeceğini belirtti. Ok “ Oda olarak yaptığımız faaliyetlere bir yenisini ekledik. Bursa’da düzenlenen fuar dolayısıyla yaptığımız organizasyonla hem üyelerimizi, hem mühendis adayı öğrenci
arkadaşlarımızı ağırladık. Fuarda sergilenen ürünleri inceleme fırsatı bulduk hem de yapılan toplantı ve seminerlere katıldık. Çok yararlı bir teknik gezi oldu. Bundan sonra da bu ve buna benzer teknik gezileri organize ederek üyelerimize hizmete devam edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz