GÜNDEM Haberleri Tümü

İZAYDAŞ, TEMA Vakfı ile el ele

İZAYDAŞ, TEMA Vakfı yöneticileri ve minik gönüllü öğrencileri ile buluştu.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre gönüllüsü çocuklar için TEMA Vakfı ile işbirliği yapıyor. Her yıl binlerce öğrencinin ziyaret ettiği İZAYDAŞ, TEMA Vakfı Başkanı ve yöneticilerini ağırlarken çevre gönüllüsü minik öğrencilerle de güzel bir buluşma gerçekleştirdi.

 ÇEVRECİ GELECEK İÇİN İŞBİRLİĞİ

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol ve vakıf yöneticileri ile birlikte İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç, TEMA heyetini makamında ağırlarken şirketin faaliyetleri ve çalışma sistemi hakkında bilgi verdi. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, karşılıklı işbirliği içinde sürdürülen çalışmaların önemine vurgu yapıldı.

 ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ ÇOCUKLAR

TEMA Vakfı yönetiminin ziyaret programında ayrıca, çevre gönüllüsü çocuklarla bir buluşma gerçekleştirildi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TEMA Vakfı Genel Başkanı Deniz Ataç, Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol ve vakıf yöneticileri, İZAYDAŞ’ta çevre ve atık ile ilgili konuda bilgilendirilen anaokulu çevre gönüllüsü öğrencilerle birlikte şarkılar söyleyip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 HER YIL BİNLERCE ÖĞRENCİ

Çevreci bir nesil yetişmesi için çalışmalarını sürdüren TEMA Vakfı’nın Kocaeli temsilciliği aracılığıyla, çevre gönüllüsü çocuklar İZAYDAŞ’ta atıkların kaynağında ayrıştırılması ve nasıl bertaraf edildiği hakkında bilgilendiriliyor. Her yıl binlerce öğrenciyi ağırlayan İZAYDAŞ, çevreci çocuk karakteri İZAYCAN’ın hikâye kitapçıklarını da hediye ettiği programlarla, sosyal sorumluluğunu yerine getirmenin gururunu yaşıyor.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz