GÜNDEM Haberleri Tümü

NAİL ÇİLER'den 1 Mayıs Mesajı

GEBZE TİCARET ODASI” Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER, “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”nü bir Açıklama Yaparak Kutladı.

 Ülkelerin ekonomik ve sosyal alanlarda gelişebilmeleri ve kalkınma yolunda sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri,  işçi ve işverenlerin karşılıklı özveri göstermesi, etkili bir iletişimle ilerleyen işbirliği sayesinde mümkündür. Bu nedenle emeğe gereken değeri vermek ve korumak sosyal bir sorumluluk olmasının yanında gelişimin de en önemli unsurlarındandır. Ülkemizde  ilk kez  1923'te resmî olarak kutlanmaya başlanan ve 2008 Nisan ayında  "Emek ve Dayanışma Günü" adını alan “1 Mayıs”, çalışanlarımızın değerinin hatırlanması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüm önerilerine ulaşmayı sağlaması açısından önemlidir.

İnsanlığın gelişimine gösterdikleri gayretle, emek sahiplerinin yeri tartışılmazdır. Emeği ön planda tutan, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını alması gerektiği bilincini benimseyen bir medeniyetin fertleri olarak emeğin insan hayatında yer alan en yüce değerlerden biri olduğunun farkındayız.
Tüm çalışanlarımızın “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ”nü kutlar, birlik beraberlik içinde nice başarılar dilerim.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz