GÜNDEM Haberleri Tümü

Emre Kahraman - ÖNCE VATAN

Merhaba değerli okuyucularım. Ülkemiz son zamanlarda sıkıntılı süreçlerden geçmekte. Ülkemiz üzerinden rant sağlamaya çalışan Avrupa ülkeleri her daim bizi kullanmaya çalışmıştır. Dost gözüken bu küstah toplum her dönem bizi sömürmeye vede kullanmaya çalıştı.

Biz sevgi dolu, duygusal bir milletiz. Her zaman diğer toplumlardan bizi ayıran en belirgin özelliğimiz, güçsüzün yanında olup  haksızlığın karşısında dik durmuş bir milletiz " ÇOK ŞÜKÜR "...


Evet Dostlar. Doğusuyla batısıyla. Güney'iyle Kuzey'iyle biz biriz, biz diriyiz, biz tekiz, biz tek yumruk olmalıyız. Ülkemiz üzerinden oynanan oyunların karşısında dik durmalıyız. Çok çalışıp, herkes yaptığı işin en iyisi olmayı hedeflemeli. Bizim bizden başka dostumuz olamaz. Tek Türkiye var arkadaşlar.

Bu vatan hepimizin ve hepimiz bu vatana sahip çıkmalıyız. Kendi içimizde sağcı, solcu, kürt, Alevi, Sünni diye yıllarca ayrıştırma yapıp kavga etmekten sadece güç kaybedip kendi kendimize düşmekteyiz. Arkadaşlar biz biriz bu vatan hepimizin. Bugün ülkemizi karıştırmaya çalışan Avrupa'sına ancak tek yumruk olarak karşılık verebiliriz.
Kalın sağlıcakla.  

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz