SPOR Haberleri Tümü

- BU NEYİN İNTİKAMI !

 Yıl 2016 Yer Manisa ...

Gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin Menderes mahallesindeki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, 14 Ekim Cuma günü, saat 15.00 sıralarında ortadan kayboldu. Komşusu tarafından tecavüz edilip öldürüldü! 
4 yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü. Ardından olayı atlatamayan çocugun babası evde karısını ve diğer kızını öldürüp kendinide bıçaklayarak intihar etmye çalıştı. 
Yıl 2006 Yer Gebze
Gebze'de 16 Yaşındaki Genç, 3.5 Yaşındaki Çocuğa Tecavüz Etti. 
Eminim sizler de bu haberleri okuduğunuzda kim bilir neler düşündünüz, içinizden ne cezalar kestiniz. Bu olaylar yaşanıyor sonra yıllar geçtikçe unutuluyor.  2 olayda çocukların suçu ne ? 
 
İlk haber özetinde katil  44 yaşındaki bir adam doğruyu yanlışı ayırt edebilmeli... 
2. Olayda ki Zanlı ise çocuk yaşta..
Bu adamları ne bu hale getirdi. Nasıl insanlıktan bu kadar çıkabildiler ?  Aile mi suçlanmalı ? 
Benim mantığım aklım fikrim almıyor. 
Böyleleri asacaksın ibret olsun ! 
Şimdi bu adamların asılması yada öldürülmesi ne kadar doğru?  Gerçekten küçücük çocuklara yaşattıklarından sonra hapis cezasına mahkum edilmeleri yada ölüm yeterli bir ceza mı ? Diyelim biz bu adamları astıktan sonra bidaha yaşanmayacak mı bu olaylar !
Ya çoğu tecavüz mağdurları  genç kızlarımız kadınlarımız  ne yapsınlar ?  Hiç bişey yokmuş gibi hayatlarına devam mı edecekler. İntihar mı edecekler. Yada hergün bunları düşünüp delirme noktasına mı gelecekler? 

Zanlılar cezasını çekiyor belki..hapishanede, ölerek belki daha zor şartlarda artık herneyse!

Demem o ki zanlılar gerçekten ceza alıyormu mağdurun ömür  boyu belki atlamayacağı bu travma ile eş değer mi?  Asılması kesilmesi, hapishaneye  düşmesi ömür boyu hapishanede kalmaları toplum adına faydalı evet başka canlar yakamazlar ama madurlara ne kadar  faydası var?
Yer İstanbul Yıl 2016
İstanbul’da bir hayvanat bahçesinde Nil Timsahı’na 6 ay boyunca tecavüz eden temizlik görevlisi N.K’nın çıkarıldığı ilk mahkemede beraat etmesi, hayvan severleri isyan ettirdi.
Suçunu itiraf eden, Asayiş şubesi polislerinin gözaltına aldığı temizlik görevlisi ve timsahlara ceylan, geyik gibi masum hayvanlara saldırdığından dolayı sevmediğini , intikam amacıyla tecavüz ettiğini ve bu işi 6 aya yakın kesintisiz olarak yaptığını itiraf etti.
Hayvana tecavüz suçundan mahkemeye çıkarıtlan N.K ‘yı mahkeme önce 4 ay hapis cezasını çarptırdı, ardından ’iyi hal’ nedeniyle 2 aya indirdiği bu cezayı bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirerek erteledi. Kararın açıklanması üzerine mahkemeyi protesto eden hayvan severler, yasada hayvanlara yönelik işlenen suçların cezasının olmasını eleştirdiler.
Görevli N.K (57) hayvanat bahçesi tarafından görevden uzaklaştırıldı.

İntikam İçin Tecavüz Etmiş !

Peki bu adama nasıl ceza keselim ?  Hayvanın dili yok anlatamıyor veya hayvan olan hangisi diye düşündürmüyorda değil. Allah ıslah etsin demekten başka elimizden birşey gelmiyor malesef..  
Gelelim neden bunları gündeme getirdiğime...
Olaylar unutulup gidiyor. Sadece acı olayları yaşayanlarda izi kalıyor. Ve günümüzde hala yaşanıyor.   Belki biraz kötülüğe adanmış sapkın kalplere ''DUR'' mesajı verebilirim.Vicdanları biraz olsun sızlarda düşüncelerinden arınma kararı alırlar. Benim olayım göle maya çalmak anlayacağınız..  Ya TUTARSA !

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz