İLÇE HABERLERİ Haberleri Tümü

Kartepeli gencin ölümüyle ilgili flaş gelişme!

Bayramda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıp gribal enfeksiyon teşhisiyle taburcu edilen 25 yaşındaki Hakan Usda, durumu kötüleşince özel bir hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. Bu olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

 Kartepe Acısu’da yaşayan 25 yaşındaki Hakan Usda, bayramın birinci günü aniden fenalaştı. Yakınları tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Usda’ya gribal enfeksiyon teşhisi konuldu ve ilaç yazılıp 3 gün dinlenmesi söylenerek eve gönderildi. Ancak Usda, bayramın ikinci günü tekrar rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan genç, yoğun bakımda doktorların bütün müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Gencin ölümünün ardından ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, ihmal iddiası gündeme geldi.

 SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olayın ardından gerekli incelemeleri başlattığını duyurdu. Kurumdan yapılan açıklamada, “İlimizde yayın yapan yerel basında 'Gribal Enfeksiyon Öldürdü' başlığıyla yer alana habere istinaden Genel Sekreterliğimiz tarafından soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz