GÜNDEM Haberleri Tümü

Vali Aksoy muhtarları ağırladı

Muhtarlar Haftası nedeniyle Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İzmitli muhtarlar tarafından makamında ziyaret edildi.

16-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Muhtarlar Haftası münasebetiyle ilimizdeki muhtarlar Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. İzmit’ten muhtarların katıldığı ziyarette; Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Etil, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Halit Bostancı, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Aşkın, Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun, Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Sanır, Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Kurtdere Mahalle Muhtarı Mustafa Ersoy, Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe, Çayırköy Mahalle Muhtarı Aşır Akbaba, Tüysüzler Mahalle Muhtarı Selahattin Erata, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel yer aldı.

karsilama-.jpg

MUHTALARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Misafirlerini makam odasında ayakta karşılayarak selamlayan Vali Hüseyin Aksoy, “Muhtarlarımız çok önemli görevler yürütüyorlar. Vatandaşlarımıza en yakın birimleri oluşturuyorsunuz. Onların birebir sorunlarını biliyorsunuz. Muhtarlarımızı önemsiyoruz. Yaptıkları görevler çok önemli. Hepinizin günü kutlu olsun. Önümüzdeki süreçte Kocaeli’nde muhtarlarla yakın bir işbirliğinde olacağız. Her ay bir ilçede muhtarlarla toplantı düzenleyeceğiz ve onların sorunlarını dinleyeceğiz” dedi.

toplanti-002.jpg

HÜKÜMET RESMİ GÜN İLAN ETTİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebeti ile ziyareti gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, “Resmi bir gün haline gelen bu günü çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Muhtarlar gününün İzmit’ten çıkması bizim için ayrı bir önem gösteriyor. Hükümetimiz tarafından örnek alınıp resmi bir gün haline getirildi. Teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz