GÜNDEM Haberleri Tümü

Sabiha Gökçen’e konforlu ulaşım

Sabiha Gökçen hattında hizmet veren Hat 250'nin otobüsleri değişti. Yeni şehirlerarası yolcu otobüsüyle yolcularını taşımaya başlayan araçlar, hem zamandan kazandıracak hem de vatandaşlara konforlu yolculuk hizmeti sunacak.

Misafir odaklı ulaşımı ilke edinen Ulaşımpark A.Ş., doğa dostu ekolojik araçlardan sonra doğalgazlı otobüslerle ulaşımda devrim yapmıştı. Teknolojiyle birlikte konforu da düşünen Ulaşımpark, şimdi de Sabiha Gökçen hattındaki toplu taşıma otobüslerini, şehir içi yolcu taşıma otobüslerine dönüştürüyor. İşe 3 otobüsle başlayan Ulaşımpark, dünden itibaren yeni araçlarıyla havaalanına gidecek yolcuları taşıyacak.

KOLTUKLARDA TELEVİZYON DA VAR

Yeni otobüsler sayesinde yaklaşık 1 buçuk saat süren seyahat süresi 1 saate düşecek. Daha geniş ve öne arkaya yatabilen koltuklar sayesinde rahat yolculuk yapacak vatandaşlar, koltuklarında bulunan televizyonlar sayesinde de keyifli vakit geçirecek. Şehir içi ulaşımdaki konforu Kocaelililere sunmak gayretinde olduklarını belirten Ulaşımpark A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü, “Şuan için 3 otobüsle bu hizmete başladık. Önümüzdeki günlerde sayıyı artıracağız. Hat 250’yi kullanan yolcularımız yeni otobüslerle seyahat edecek” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz