GÜNDEM Haberleri Tümü

Ünlü: “İl başkanları masası belli”

Basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İYİ Parti’nin il başkanları masasına dahil edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruya, “Bizim masamız belli. Bugün öyle bir teklifi masaya kimse getiremez" dedi


BİR PARTİDİR BİZİM İÇİN

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yerel ve ulusal gündemi değerlendirmek için basın mensuplarıyla parti teşkilat binasında bir araya geldi. İYİ Parti hakkında sert açıklamalarda bulunan Ünlü, 'İYİ Parti’nin il başkanı belli oldu bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?' sorusuna da, “Türkiye’de 86 tane siyasi parti var. Malum parti de 87. Siyasi parti. Kocaeli’de il başkanlığı olacak olan 18. Parti olacak bu parti. Onlar da diğer partiler gibi bir partidir bizim için” yanıtını verdi. İl başkanları toplantısının ev sahipliğini bu ay üstlenen Başkan Ünlü, 'nasıl olacak?' sorusunu, “Pazartesi sabah 9 buçuk da gerçekleşecek fakat yerinin nerede olacağı daha belirlenmedi” diye yanıtladı.

DAVOS’U GEÇECEK

Kartepe Zirvesi’nin eleştirilmesine yönelik de açıklamalarda bulunan Başkan Ünlü, “Kartepe Zirvesi’nin zırva anlamında il başkanlarının açıklamalarını dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Kocaeli’nin bir marka olması yolunda önemli bir sempozyum olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda Kartepeli bir siyasetçi olarak da oldukça memnunum. Kocaeli’nin ve Kartepe’nin uluslararası arenada reklamının yapılması yönünde de oldukça önemli. Belki de önümüzdeki süreçte Davos’u da geçecek bir buluşma olacak. Konunun içeriğine bile bakmadan eleştirmek etik değildir” ifadelerini kullandı.

KIBLEMİZİ ŞAŞIRMADIK

Sözlerine devam eden Ünlü, “46 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarına devam etmektedir. Bizlerde yıllar öncesinde hangi partinin iyi olduğuna karar vermişizdir. Siyasetin tek iyisi bizim için Milliyetçi Hareket Partisidir. Kocaeli teşkilatımız olarak önemli olan bizim kent gündemimizdir. Biz bu yolda giderken, bugüne kadar çok şükür kıblemizi şaşırmadık, yörüngemizi de hiç değiştirmedik. Bizler yarın seçim varmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cuma günü de Gebze’de saha programı yapacağız. Vatandaşa dokunan ve neden MHP sorusunu milletin ayağına giderek açıklayan bir partiyiz” diyerek soru cevap kısmına geçti.

“ARSAMIZA GECEKONDU YAPTIRMAYIZ”

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı Ülkücü Düşünce Derneği isimli oluşum Çayırova’da şube binası açmak istemiş fakat MHP’li ve Ülkü Ocaklarına bağlı yaklaşık 500 kişilik bir grup açılışın yapılacağı alana gelerek bu derneğin açılmasına müsaade etmemişti. Ünlü konuyla ilgili, “Ülkücü hareketin yeri MHP’dir. Biz kendi arsamıza gece kondu yaptırmayız. Kimse ülkücü hareketin adını kullanarak siyasi oluşum yapamayacaktır. Genel merkezimize konuyu ilettik. Biz Kocaeli’den açtık davayı. Genel merkezimizde iç işleri bakanlığına gerekli suç duyurusunu yapacak” açıklamasında bulundu.

“BİZİM MUHATABIMIZ OLAMAYACAK”

İYİ Parti’nin MHP’nin oylarını alacağı yönündeki iddialara yönelik açıklamalarda bulunan Ünlü, “Bu yorumlar, bu yorumu yapanları bağlar. MHP’nin önüne geçmek için kurulmuş bir partiden başka bir anlayış beklemiyoruz zaten. Devlet Bahçeli’nin kamuoyundaki konumu bellidir. Ne yaparlarsa yapsınlar MHP’nin yükselişinin önüne geçemeyeceklerdir. Malum partinin organizasyonlar bizim için hava cıvadır. Kocaeli’de bizim muhatabımız olamayacaktır” ifadelerini kullandı. Ünlü, ayrıca İYİ Parti’nin il başkanları masasına dahil edilip edilmeyeceğiyle ilgili soruya, “Kocaeli’de 17 kişilik masa yok. Bizim masamız belli. Genel seçimlerden sonra oturulur tekrar görüşülür. Bugün öyle bir teklifi masaya kimse getiremez” dedi.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz