GÜNDEM Haberleri Tümü

Çayırova Yeşile Bürünüyor

Çayırova Belediyesi 2014 yılında başlattığı yeşillendirme çalışmaları kapsamında 3 yılda 21 yeni park inşa ederek kişi başına düşen yeşil alan oranını önemli ölçüde artırdı.

21 Yeni Park

İlçenin yeşille bütünleşmesi adına başlattığı çalışmalarla büyük bir yol kat eden ve 50.000 metrekare yeni park alanına sahip olan belediye, parklarda, kavşaklarda, caddelerde ağaçlandırma ve çimlendirme uygulamalarını sürdürdü. Çayırova’nın adı ile bütünleşmesi adına yeşile farklı bir önem veren belediye, yaptığı her çalışmada ağaçlandırmaya da yer veriyor. Caddelerde ve kavşaklarda yapılan revizelerle birlikte yeşillendirme çalışmalarını da yapan Çayırova Belediyesi, parklarda da ciddi oranda fidan dikimleri ve çimlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yeni Parklar Yemyeşil

İlçenin en büyük eksiği olan yeşili yaptığı her yatırımda ince ince işleyen Çayırova Belediyesi, yenilediği yada yeniden inşa ettiği her parktayeşile ve ağaçlandırmaya önem veriyor. Ayrıca çok amaçlı saha ve ailelerin hareketli bir yaşama teşvik için spor aletlerinin yer aldığı bölüme yeni yaptığı parklarda en önemli unsur olarak yer veriyor. Birbirinden güzel bitkileri, çiçekleri parklara dokuyan belediye, çimlendirme anlamında da büyük özen gösteriyor. Parkları ailelerin rahat vakit geçirebilmesi adına tasarlayan, çocukların sokaklardan parklara akın etmesini sağlayan bir anlayışla hizmet üreten kurum, 3 yıl içerisinde 21 yeni park inşa etti. Yeni parklarla birlikte 11 parkta da revize çalışmaları yapan belediye, ilçe genelinde 72 parkla hizmet veriyor.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz