GÜNDEM Haberleri Tümü

Biz Bütün Partilere Aynı Mesafedeyiz

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonundan İyi Parti Gebze’ye nezaket ziyareti.

 Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ve Başkan Yardımcısı Birol Koç İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Hemşehri dernekleri önemi bir sivil toplum örgütü, birçok nedenlerden dolayı batıya göç etmek zorunda kalan Anadolu insanı, anakentlerde yaşasa bile, içinde bir memleket özlemi kalmıştır, hemşeri dernekleri bu bağlamda o özlemi bir nebze gidermekte, aynı kenttin insanlarının toplanma ve sohbet etme yeridir. Düğünlerde, bayramlarda, cenazelerde bu tip derneklerin önemi ön plana çıkmakta ve hemşerilerinin yanında olmaktadır. Giresun insanı mert ve vatanseverdir, bunun en iyi örneklerinden biri, milli mücadele kahramanı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koruma subayı Topal Osman Ağadır. Yapmış olduğu çalışmalar aşikar ortadadır dedi.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir ise, siyasi partiler demokrasinin önemli bir parçasıdır, bu bağlamda bizde bir sivil toplum örgütü olarak Bütün partilere eşit mesafede çalışmalarımızı yapıyoruz. Kapımız herkese açık, bizi tanıyan herkesi tanırız, fakat biziz tanımayan kimseyi tanımayız dedi.
Kocaeli genelinde bulunan birçok Giresun hemşeri derneğinin bir üst kurulu ciddi çalışmalar yürütüyoruz, kadın ve gençlik kollarımız mevcut, yaşadığımız kent için güzel çalışmalara imza atacağız dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz