GÜNDEM Haberleri Tümü

Üzülmez Çocuklarla Basketbol Oynadı

Kartepe İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde inceleme yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e, eğitime verdiği desteklerden dolayı İbrikdere Veli Akgül İlkokulu tarafından teşekkür plaketi verildi.

 ÜZÜLMEZ ÇOCUKLARLA BASKETBOL OYNADI


Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun programı içerisinde her fırsatta eğitim kurumlarını gezerek istek ve talepleri dinleyip, imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Eğitime verdiği destekten ötürü örnek bir belediye başkanlığı sergileyen Başkan Üzülmez, İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde yaptığı incelemeler sırasında davet edildiği İbrikdere Veli Akgül İlkokulu’nu ziyaret etti. 

PLAKET VERİLDİ
Veli Akgül İlkokulu Müdürü Hikmet Yıldız ve öğrenciler tarafından karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çocuklarla birlikte basket oynadı. Okul bahçesi içerisinde çocuklarını almaya gelen veliler ile sohbet eden Başkan Üzülmez, istek ve taleplerini dinledi. Okul Müdürü Hikmet Yıldız ve okul yönetimi tarafından eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi verildi.

GEREKEN DESTEĞİ VERİYORUZ
Kendisine gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederek sözlerine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Geleceğimiz çocuklarımızındır. Onların bizlere emanet ettiği ilçemizin daha güzel yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. İlçemiz genelinde yer alan bütün okullarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz” şeklinde konuştu.    
  

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz