GÜNDEM Haberleri Tümü

İLKÇEV İzcileri Çanakkale kampında

İLKÇEV İzcileri, Çanakkale 57.Alay Milli Bilinç Kampına gidiyor

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı kapsamında, Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV)  tarafından yürütülen '’FARKINDAYIZ, FARKLIYIZ, ZİNDEYİZ' 'Projesi kapsamında izciler, Çanakkale 57.Alay Milli Bilinç Kampına gidiyor.

Her yıl Nisan ayında gerçekleştirilen ve Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından organize edilen 'Dedeciğim Ben Geldim' temalı 57’nci Alay yürüyüşü, 22-26 Nisan 2018 tarihleri arasında Gebze’den Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (İLKÇEV) ve 81 ilden izcilik kulüplerinin katılımıyla Çanakkale’de gerçekleştirilecek.

İzci Lideri Tuncay Başoğlu, "İLKÇEV olarak Türkiye İzcilik Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Alay yürüyüşü ve Çanakkale Milli Bilinç Kampı’na 4 izci lideri ve 20 izci ile katılmayı planlıyoruz. Çanakkale’de kahraman ecdadının izinden yürüyen yetkin bir izci ekibi ile 'Dedeciğim Ben Geldim' diyebilen bir nesli ülkemize kazandırmak için böyle manevi değerlerimizin, kahramanlık destanlarımızın yazıldığı yerlerde Gebze’yi temsil edeceğiz. İzcilerimizi 21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 22.00’da kulüp binasından dualarla Çanakkale’ye uğurlayacağız. Tüm halkımız davetlidir" dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz