GÜNDEM Haberleri Tümü

Bayram'dan anlamlı ziyaret

Genel Sekreter İlhan Bayram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Hastanede tedavi görmekte olan minik hastaları ziyaret ederek, hediyeler verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı Alikahya Yerleşkesi Çocuk Polikliniğinde tedavi görmekte olan çocukları ziyaret etti. Genel Sekreter Bayram’a Başhekim yardımcısı Op. Dr. Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Müdürü Serap Akkaya eşlik etti. Bu yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak dünyanın 41 ülkesinden bin çocuğu misafir ettiklerini hatırlatan Genel Sekreter Bayram, “Uluslararası Fuar Merkezi’nde oluşturduğumuz stantlarımızda, üç gün boyunca çocuklarımız doyasıya eğlendi. Bugün burada bulunmamızın amacı da, tedavi görmekte olan miniklerimize eğlencelerin bir kısmını buraya getirerek, onların mutlu olmasını sağlamaktı.” dedi.

BAYRAM’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Umut ediyorum ki, çocuklarımız tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak aramıza kısa zamanda dönecekler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın da sizlere selamlarını getirdim. “dedi. Hastanede tedavi görmekte olan 19 çocuğu tek tek ziyaret eden Genel Sekreter Bayram, ailelerden de çocukların durumu hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Bayram’la birlikte gelen, maskotlar da çocukları eğlendirdi. Aileler de ziyaretlerinde dolayı Büyükşehir Belediyesi nezdinde Genel Sekreter Bayram’a teşekkür etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz