GÜNDEM Haberleri Tümü

41 Genç Polatlı'da fidan dikti

Gebze Belediyesinin gerçekleştirdiği "41 Genç 41 Gelecek" Projesi kapsamında öğrenciler, Polatlı'da 250 fidanı toprakla buluşturdu.

 Gebze Belediyesinin gerçekleştirdiği "41 Genç 41 Gelecek" Projesi kapsamında öğrenciler, Polatlı'da 250 fidanı toprakla buluşturdu.

Proje kapsamında geziye katılan Avrasya Gazete, Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (AGRT) Genel Başkanı İsmail Kahraman, Sakarya Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda yapılan dikim töreninde, buradaki şehitliklerin gençlere tanıtılması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Gebze ilçesindeki başarılı öğrencilerin seçerek tarih bilincini geliştirmeye yönelik projeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Kahraman, "Sosyal sorumluluk projemizin tüm Türkiye çapındaki eğitim kurumlarında, liselerde gençlerimizin tarih bilincine sahip olması ve tarihi mekanları gezip görmesi noktasında da bir örnek olmasını istiyoruz." diye konuştu.

Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) Genel Koordinatörü Kadim Koç da Vatanın bekası için can veren şehitler için hatıra ormanında 250 fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğun yaşadıklarını dile getirdi.

"41 Genç 41 Gelecek" Projesi gezi sorumlusu Merve Kadıoğlu ise proje kapsamında ilçelerindeki başarılı öğrencileri tarihi mekanlara getirdiklerini, 4 yıldır süren proje kapsamında gençlere tarih bilinci aşıladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından 80 kişilik öğrenci grubu, parkın orman sahasına 250 fidanı dikti. 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz