GÜNDEM Haberleri Tümü

İyi Parti'den Milletvekillği Başvuruları

İyi Parti Gebze’den Milletvekilliği için Aday Adayı Başvuruları Geldi.

 İyi Parti Gebze İlçe Başkan vekili Fevzi Kurt, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gönül Vursal, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla İlgün, Basım biriminde Sema Akçay 27.Dönem milletvekilliği için İyi Parti Gebze’den başvuru dilekçesini Gebze İlçe başkanlığına teslim etti.

 Bilindiği gibi alınan erkek seçim kararı ile Türkiye seçim atmosferine büründü. Bu bağlamda, kuruluşunu yurt genelinde tamamlayan İyi Parti, seçime katılmayı hak kazandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından, il ve ilçelerden 27.Dönem milletvekilliği için başvurular gelmeye başladı.

Kocaeli’nin en önemli ilçelerinden biri olan, Gebze ‘den İyi Parti Gebze İlçe Başkan vekili Fevzi Kurt, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gönül Vursal, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla İlgün, Basım biriminde Sema Akçay 27.Dönem milletvekilliği için İyi Parti Gebze’den başvuru dilekçesini Gebze İlçe başkanlığına teslim etti

İyi Parti Gebze İlçe Başkan vekili Fevzi Kurt, Deprem şehidi Alaattin Kurt’un yeğeni olan Fevzi Kurt aynı zamanda Gebze SEDAŞ’da yönetici olarak çalışmakta.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gönül Vursal,Gebze’nin yerlisi ve uzun yıllar Demokratik Sol Parti(DSP) de yöneticilik yaptı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla İlgün, sağlık yöneticiliğinden emekli ve Erzurum Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı Basım biriminde yöneticilik yapan Sema Akçay, AKP’de yöneticilik yaptıktan sonra Organize Sanayi Bölgesinde profesyonel yöneticilik yaptı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkan Nusret Acur, yurt genelinde olduğu gibi, Gebze’den de 27.Dönem milletvekilliği için yoğun bir aday adaylığı başvurusu bekliyoruz, bu bağlamda kurucular kurulu üyesi ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşların aday aylığı başvurusu bizi fazlası ile memnun etti,

Partimize gönül vermiş kurulduğumuz günden bu güne Yönetim dışından birçok arkadaşın aday adaylığı başvurusu gelecek.

Partimize çok ciddi bir teveccüh var, görüyorum ve inanıyorum ki çok doğru bir yoldayız.

Bu yolun sonu aydınlık ve mutlak başarıdır dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz