GÜNDEM Haberleri Tümü

Deprem bilinci aşılanıyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü’nde görevli 60 personele, Büyükşehir Belediyesi Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde uygulamalı deprem eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren, Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde deprem eğitimleri verilmeye devam ediyor. Merkezde Büyükşehir Belediyesi personellerinin yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlara deprem eğitimleri veriliyor. Bu kapsamda Gıda Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü sivil savunma ekibinde görevli 60 personele, uygulamalı deprem eğitimi verildi.    

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK KURUM PERSONELİNE EĞİTİM
Büyükşehir Belediyesi ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol çerçevesinde uygulamalı deprem eğitimi yapıldı. Eğitimde deprem anını birebir yaşadıkları simülasyonlu deprem eğitimi gerçekleştirildi. Eğitim sonunda personellere katılım belgesi ve bilgilendirici dokümanlar verildi.   

KURUMLARA DEPREM EĞİTİMİ VERİLİYOR
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi’nde teorik ve uygulamalı deprem eğitimleri veriliyor. Çeşitli kamu ve özel kurumların talepleri sonrasında protokoller çerçevesinde gerçekleşen eğitimler, SEKA Park Kültür Evleri bölümünde bulunan merkezde yapılıyor.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz