İLÇE HABERLERİ Haberleri Tümü

Darıca Emniyet Müdürlüğü Bina Müjdesi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi ziyaret ederek müteahhidin iflas etmesi nedeniyle yarıda kalan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü projesinin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Bıyık ve Vekil Yaman, Darıcalılara müjde vererek projenin yakında yeniden başlayacağını söylediler.

 AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarının yanı sıra Darıca’daki yatırımları ve projeleri de yakından takip ediyor. Müteahhidin iflas etmesi nedeniyle yarıda kalan Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü binası projesini de takip eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci’yi ziyaret etti. Darıca’daki emniyet binasının yarıda kalması nedeniyle vatandaşlardan gelen şikayet ve talepleri çözüme kavuşturmak için çalışan İlçe Başkanı Bıyık, bu amaçla İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek proje hakkında detaylı bilgiler aldı.

YENİDEN İHALE AŞAMASINA GELDİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’la birlikte Emniyet Müdürü Denizci’yi ziyaret eden Başkan Bıyık, projede yeniden ihale aşamasına gelindiğini ve yakında çalışmaların yeniden başlayacağını ifade ederek kısa süre içerisinde basın toplantısı yaparak konuyla ilgili detaylı bilgileri paylaşacağını açıkladı. Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü projesinin Darıca’nın en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ve konuyu yakından takip ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Bıyık, projeyi her zaman takip eden ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Milletvekili Cemil Yaman ile kendilerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Denizci’ye de teşekkür etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz