GÜNDEM Haberleri Tümü

Bilgievi öğrencilerinden şehitlerimize Yasin

Büyükşehir’in Bilgievi öğrencileri, tüm şehitlerimiz ve 15 Temmuz şehitleri için Yasin-i Şerif okumaya devam ediyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin seneyi devriyesinde 251 demokrasi şehidimizi ve tüm şehitlerimizi vatan nöbetiyle anmaya hazırlanıyor. 15 Temmuz gecesi Milli İrade Meydanı(Perşembe Pazarı)’nda tutulacak vatan nöbeti öncesinde genelde tüm şehitlerimiz, özelde ise 15 Temmuz şehitlerimiz için 251 bin Yasin-i Şerif okunuyor. www.duayadavet.org internet sitesine girenler kendileri ve tanıdıkları adına okuyacakları Yasin sayısını yazıyor, ardından Kur’an-ı Kerim sayfaları açılıyor.

Büyükşehir’in Bilgievlerinde Kur’an-ı Kerim okumaya öğrenen öğrenciler de şehitlerimiz için 251 bin Yasin-i Şerif’in okunacağı etkinliğe destek veriyor. Yasin okumak isteyen Kocaelililer
www.duayadavet.org web sitesinden de kayıt yaptırabiliyor. İnternet sitesine girenler, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazabiliyor. Sitede 15 Temmuz şehitlerimizin isimleri ve fotoğraflarıyla o gece yaşananları anlatan bilgi ve görsellerle etkinlik programı da yer alıyor. Geçen yıl okunan Yasin sayısı yarım milyonu aşmıştı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz