GÜNDEM Haberleri Tümü

ÇİLER, Yeni Hükümet Sistemi'nin İlk Kabinesini Kutladı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail ÇİLER, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından açıklanan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesini kutlayarak, başarı dileklerini iletti.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından milletin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin de fiilen başlamış olduğunu ifade eden Başkan, yeni kabinenin de belirlenmiş  olması ile beraber artık her alanda hızlı ve sürdürülebilir bir büyüme için çalışılması gerektiğini ifade etti.

Yeni kabinede iş dünyasının temsilcilerinin yer almasının, ekonomik alanda alınacak karar ve gerçekleştirilecek yapısal reform süreçlerini hızlandıracağının altını çizen Başkan, yeni Ticaret Bakanının da Türkiye Odalar ve Borsalar camiasından seçilmesinin; TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ruhsar PEKCAN’ ın bu önemli göreve getirilerek kabinenin iki kadın Bakanından biri olmasının gurur verici olduğunu dile getirdi.

İş dünyası olarak, Türkiye’nin yeni bir atılım dönemine gireceğine, üretim ve ihracat süreçlerine ağırlık verilerek yakalanan ekonomik büyüme ivmesinin arttırılacağına inandığını dile getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı ÇİLER, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında kurulan yeni hükümeti tebrik ederek, tüm bakanlara görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz