İLÇE HABERLERİ Haberleri Tümü

Daren Eserlerini Sahilde Sergiliyor

Kısa adı (DAREN) olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından Darıca sahilde açılan Daren Sanat Atölyesi’nde engelli vatandaşlarımızın birbirinden güzel eserleri sergileniyor.

Her akşam binlerce insanın ziyaret ettiği 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasının yapıldığı alanda sergi ve satışı yapılan eserler vatandaşların uğrak yeri haline gelirken, bakır tel örme sanatı olarak ta bilinen filografi sanatının yanı sıra ahşap boyama, keçe, yağlı boya, boncuk tasarım, hama ve el sanatları eserlerinin bulunduğu Daren Sanat Atölyesi  vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ

Daren Sanat Atölyesini zaman zaman ziyaret ederek DAREN üyeleriyle hasbihal eden Başkan Karabacak,” serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Kısa adı (DAREN) olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezimizde yıl boyunca düzenlediğimiz kurslara devam eden kardeşlerimizin emeklerinin gün yüzüne çıkıp vatandaşlarımızın beğenisine sunulduğu bu sergi halkımızın da büyük ilgisini çekiyor. Engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek için düzenlediğimiz kursların amacına ulaştığını ve engelli kardeşlerimizin çok güzel eserler ortaya çıkardıklarını görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Engeller sevgiyle aşılır, engelli kardeşlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm halkımızı bu güzel eserleri görmeye davet ediyorum.” dedi.

 

 

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz