GÜNDEM Haberleri Tümü
banner1032

Nail Çiler 15 Temmuz Açıklamasında Bulundu

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

Milletimizin kendi iradesinden başka bir iradeyi, şartlar ne olursa olsun asla kabul etmeyeceğini, benzersiz bir mücadele örneği sergileyerek tüm Dünyaya gösterdiği Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nün 2. Yıldönümünü; 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’ na en fazla bağış yaparak, bağış çekini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a teslim etmenin gururunu yaşamış bir Oda olarak demokrasi coşkusuyla kutlamaya hazırlanıyoruz.

Gebze Ticaret Odası olarak 15 Temmuz darbe girişimini ilk öğrendiğimiz andan itibaren devletimizin ve milletimizin yanında olma gayretiyle yetki alanımız içinde bulunan dört ilçemizin meydanlarında kurduğumuz stantlarla demokrasi nöbeti tutan halkımızın acılarını paylaşırken, demokrasi coşkularına da ortak olduk. 15 Temmuz’ un 2. Yıldönümünde de Oda binamızda ziyarete açtığımız “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” ve dört ilçemizin meydanlarında şehitlerimizin aziz ruhları için vatandaşlarımıza ikram edeceğimiz hayır lokmamızla 15 Temmuz ruhunu canlı tutmaya, unutmamaya ve unutturmamaya çalışacağız.

Ülkemizin İstiklal Harbinden bu yana karşılaştığı en büyük tehlike olan 15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştirmek isteyenlerin, devletimizi ele geçirme, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir karışıklık ortamına sürükleme hevesleri; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın öncülüğünde başta yüce milletimiz olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın karalı duruşuyla engellenmiştir. Milletimiz bir kez daha büyüklüğünü ve korkusuzluğunu göstererek, yüksek amaçlar uğrunda ölmeyi bilen bir millet olduğunu kanıtlamıştır.

            Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmak ve tarihinde görülmemiş bir karışıklığa sürüklemek isteyenlere milletimizin cevabı her zaman çok keskin ve net olmuştur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yüce milletimizin hiçbir güç odağına fırsat tanımayacağına olan  inancımla; 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ nde Vatan için canlarını feda eden tüm evlatlarımızı rahmetle anar, şehit ve gazilerimizin yakınlarının acılarını paylaşır, milletimize şükranlarımı sunarım.

 

banner1033
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz