GÜNDEM Haberleri Tümü

Belgeselci Gözü ile 15 Temmuz

Belgeselci gözü ile 15. Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili Anadolu basını fotoğraf sergisi belgesel video Arşivimiz araştırmacıların hizmetinde.

Hain darbe girişimi üzerinden iki yıl geçti iki yıl da çok şeyler değişti deyim yerinde ise tarihe canlı şahitlik yaptık. 
İki yıl önce hain darbe kalkışmasına Kafkas Cephesi Kop Savunması Belgesel çekmek için gittiğim Bayburt’a yaşadım Bayburt meydanından canlı yayın yaparak yaşadığımız olayları not alıp arşivledim.
İKTAV. Belgesel yayıncılık araştırma kütüphanemizde geniş bir arşiv oluştu Avrasya Gazeteciler Derneği olarak hazırladığımız sergiyi Türkiye Gazeteciler Federasyonu toplantısında sergiledik belgesel ve video arşivlerimizi araştırmacıların bilgisine sunarak kubbede hoş seda bırakmak istedik. 
15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili darbe gecesi yaşadıklarım başta olmak üzere, ertesi gün sabah Gümüşhane üzerinden annemi ziyaret için. Giresun da gördüklerimi Giresun Gebze ve Ankara’daki demokrasi nöbetlerine katılıp belgeselleştirip arşivleyerek tarihe karışı görevimizi yapmaya çalıştık. 
Şehit ve gazilerimizi rahmet ve Şükran’la anarken hain Darbe girişimi ile ilgili hazırladığımız sergimizin görsellerini sizlerle paylaşıyoruz.




Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz