SPOR Haberleri Tümü

Dares Tarih Yazmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu zaman kadar aldığı büyük başarılarla adından sıkça söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü son olarak Karadeniz ve Hazar Denizi ülkeleri arasında düzenlenen uluslararası karate turnuvasında ülkemizi başarı ile temsil etti.


Ordu Fatsa’da düzenlenen 6 ülkeden 1800 sporcunun katıldığı turnuvada milli takım adına yarışan 8 DARES sporcusu iki altın, iki gümüş ve iki bronz madalya ile ülkemizi en iyi şekilde temsil etti. Madalya alan sporcular:

Altın Madalya Alanlar;

Volkan Aydın – Aleyna Ataser

Gümüş Madalya Alanlar;

Ahmet Berke Ertan – Azra Çakır

Bronz Madalya Alanlar;

Kadir Efe Egemen – Furkan Sertel oldu.

Aldıkları büyük başarı ve madalyalarını Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile paylaşan sporcular Başkan Karabacak’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında kulüp yöneticileri ve antrenörlerle bir araya gelen Başkan Karabacak gençlere yaptığı konuşmasında “ Biz bu ülkenin gençlerine ve geleceğine güveniyoruz. Darıca Belediyesi olarak gençlerin hayatlarına dokunmak ve onların gelişimleri en iyi şekilde sağlamak için eğitimde ve sporda önemli çalışmalar yapıyoruz. Bizim gençlerimiz her şeyin en iyisine layık bizde bu uğurda gençlerimizin emrinde ve yanlarındayız. “ derken kendisinin de eskiden sporcu olduğunu yıllarca atletizmle uğraştığını belirten Karabacak gençlere spor hayatlarının yanında eğitimlerine de özen göstermeleri nasihatinde bulundu.

Başkan Karabacak’ın misafiri olan gençler Darıca Belediyesinin kendilerine sağlamış olduğu fırsatlar için başta Darıca Belediyen Başkanı Şükrü Karabacak olmak üzere DARES yönetici ve antrenörlerine teşekkürlerini iletirken Milli Takım adına yarışarak derece aldıkları için duydukları haklı gururu dile getirdiler.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz