EĞİTİM Haberleri Tümü

KO-MEK’ten İl Sağlık Müdürlüğü’ne önemli eğitim

Eğitim kalitesi, kamu kurum kuruluşlarından ilgi görmeye devam ediyor.

Kentin Halk Üniversitesi kimliğine sahip olan KO-MEK, eğitim konusundaki tecrübesi ve kalitesi ile kamu kurum ve kuruluşlarından ilgi görüyor. Son olarak İl Sağlık Müdürlüğü, etkili sunum teknikleri ve iletişim konusunda, KO-MEK’ten eğitim desteği aldı.

 

ETKİLİ SUNUM TEKNİKLERİ

KO-MEK Bilgisayar Usta Öğreticisi Aydan Yılmaz, il Sağlık Müdürlüğü yetkililerine “Etkili sunum teknikleri ve iletişim” konulu eğitim verdi. İki gün süren eğitim kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine Powerpoint uygulamasında etkili sunumun hazırlanışı anlatıldı. Bunun yanı sıra sunum sırasında dikkat edilmesi gereken diksiyon kuralları aktarıldı.

 

KO-MEK’İN EĞİTİM KALİTESİ

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, KO-MEK’ten aldıkları eğitimin kendileri için son derece yararlı olduğuna dikkat çekti. Yetkililer, KO-MEK’in eğitimde gösterdiği başarıyı yakından takip ettiklerini aktararak, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak etkili sunum teknikleri ve iletişim konusundaki eğitimin KO-MEK tarafından verilmesini istedik. KO-MEK’in bu konudaki tecrübesi ve başarısından yararlanmak bizler için önemli. Bize bu fırsatı veren başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere tüm KO-MEK yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

 

İŞARET DİLİ EĞİTİMİ VERİLMİŞTİ

KO-MEK kamu kurum kuruluşlarının talebi üzerine ilgili branşları kapsamında eğitim veriyor. İl Sağlık Müdürlüğü’ne yönelik etkili sunum teknikleri ve iletişim konulu eğitiminden kısa bir süre önce de İzmit Seka Devlet Hastanesi personeline işaret dili eğitimi verildi. Eğitime, hastanede görev yapan doktordan, hemşireye, laboranttan, bilgi işlem ve güvenlik çalışanına kadar her birimden personel katıldı. İşaret dili eğitimini tamamlayan hastane personeli bu sayede işitme engelli hasta ya da yakınlarıyla, birebir iletişime geçme şansına sahip oldu.

 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz