GÜNDEM Haberleri Tümü

Giresun İş Adamları ve Bürokrat Derneği'nin Birlik ve Dayanışma Toplantısı büyük ilgi gördü

Kısa adı GİRİB olan Giresun ve İş Adamları Bürokratlar Derneği tarafından birlik ve dayanışma toplantısına çok sayıda Giresunlu iş adamı siyasetçi bürokrat ve gazeteci katıldı.

Kocaeli Çayırova ilçesinde düzenlenen toplantıyı www.devrialem.tv sakarya.web.tv www.gebzegazetesi.com ve www.kocaeligebze.tv canlı olarak yayınladı. 

Canlı yayın linkini sizlerle paylaşıyoruz.

https://youtu.be/wa5Uttql5j4

Toplantı GİRİB Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Kaşık tarafından okunan Kuranı Kerim ve dua ile başladı. Toplantıda konuşma yapan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Giresun'un değerlerini ortaya çıkarmak dayanışma ve iş birliğini geliştirmek bu tür kahvaltılı toplantılarla Giresunlular'ı bir birleri ile tanıştırmaktır. Kurulduğumuz günden bu güne kadar öğrencilere burs verdik, kültürümüzü tanıttık şeklinde konuştu.




GİRİB İstişare Kurulu Baskanı İsmail Kahraman ise Giresun'un en önemli değeri olan fındığa sahip çıkılıp fındıkla ilgili araştırma yapılması fındığın bilimsel değerinin ortaya çıkarılıp tarih ve kültürel değerleriyle ilgili çalışma yapılması gerektiğini işaret edip Giresun dernekçiliğinin Gebzede'ki tarihçesiyle ilgili açıklama yaptı.



İstanbul'dan toplantıya katılan Giresun Dernekler Başkanı Halil Kütük gençliğe önem verilmesinin gerektiğinin altını çizerken siyaset camiaasının önemli isimlerinden Mahmut Yandık, Harun Demirkaya, Metin Gökçe, Yaşar Çakmak, Hüseyin Koca, Kandıra Nüfus Müdürü Kaya Bıyıkçı ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı başta olmak üzere toplantıya katılan muhtar dernek başkanları ve gazeteciler  birlik ve beraberlikle ilgili görüş ve önerilerini açıkladılar. Toplantıda söz alan konuşmacılar bu tür toplantıların önemine işaret ederek Giresunlular'ın birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini belirttiler.



Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği'nin Gebze Çayırova'da düzenlediği birlik ve dayanışma toplantısına çok sayıda dernek başkanı bürokrat ve kanaat önderi katıldı. Kocaeli Çayırova ilçesinde düzenlenen toplantıyı www.devrialem.tv sakarya.web.tv www.gebzegazetesi.com ve www.kocaeligebze.tv canlı olarak yayınladı. 

Canlı yayın linkini sizlerle paylaşıyoruz.

https://youtu.be/wa5Uttql5j4 

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz