GÜNDEM Haberleri Tümü

Darıca'da gasp iddiası

Darıca'da, otomobil satın almaya gelen kişileri gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan otomobil almak için Osmangazi Mahallesi'ne gelen 2 kişinin 115 bin lirasını polis yeleği giyerek gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.U.Ç, Ç.F ve Z.A çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanırken, N.T. serbest bırakıldı.


- Olay

Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dün İstanbul'dan otomobil almak için geldikleri Osmangazi Mahallesi'nde 115 bin liralarının üzerinde polis yeleği bulunan kişilerce gasbedildiğini iddia eden G.M. ve V.K'nin ihbarı üzerine harekete geçmiş, ekiplerin çalışması sonucu, parayı aldığı belirlenen şüpheliler G.U.Ç. ve Ç.F ile şikayetçileri Darıca'ya getiren Z.A, Hereke'de bir restoranda yakalanmıştı.

Operasyonda, şüphelilerin üzerinde bulunan 113 bin 755 liraya el konulurken, yapılan aramalarda 2 sivil polis yeleği ve kurusıkı tabanca ele geçirilmişti. 

Polis ekipleri, şüphelilerin emniyetteki sorguları sırasında şikayette bulunan kişilerin otomobil değil, uyuşturucu satın almak için geldiklerini söylemeleri üzerine soruşturmayı genişletmiş, ekipler, uyuşturucu almaya geldiklerini sanan şikayetçilere aracılık ettiği iddia edilen N.T'yi de gözaltına almıştı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz