SİYASET Haberleri Tümü

Darıca’nın nabzını tuttu!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca’da esnaf ziyareti gerçekleştirdi, parti Programlarına katıldı. Esnafla ekonomik gelişmeleri değerlendiren Ünlü, Partililerine ise yerel seçim için uyarılarda bulundu.

MHP Kocaeli il başkanı Aydın Ünlü, İlçe Programları kapsamında hafta sonu Darıca’ya geldi. Bölgemizde parti Programlarına en çok ağırlık veren İl Başkanı olan Aydın Ünlü, bu geleneği sürdürmeye devam ediyor. Haftanın en az bir günü Gebze Bölgesi’nde olan Ünlü, hafta sonu Darıca Teşkilatı’nın düzenlediği programlara katılım gösterdi. Darıca’da öncelikle Sırasöğütler Mahallesinde Kamyoncular Kooperatifini ziyaret eden Ünlü, Kamyoncu esnafının sıkıntılarını dinledi. Artan mazot fiyatlarından, otoyol ücretlerine, yoğun çalışma mesaisinden artan maliyetlere kadar bir çok konuyu dinleyen Ünlü, sıkıntıların takipçisi olduklarını belirtti.

TÜRKİYE KRİZİ ATLATACAK

Kamyonculara yönelik ziyaretin ardından sanayi turu gerçekleştiren Ünlü, Darıca Küçük Sanayi Sitesi’nde esnafları ziyaret etti. Burada ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafa kolaylıklar dileyen Ünlü,  Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini hatırlatarak üretimin önemine değindi. Küçük sanayi sitesinde ki esnafların Türkiye ekonomisi için katma değer ürettiğini ve istihdam sağladığını hatırlatan Ünlü, krize inat Türkiye’nin iş yerlerini ayakta tutarak saldırıları bertaraf edeceğine inandığını dile getirdi.

YEREL SEÇİM TALİMATI

Esnaf ziyaretlerinin ardından Darıca İlçe Başkanlığı’na konuk olan Ünlü, burada düzenlenen plaket törenine katıldı. İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’ün organizasyonuyla 24 Haziran seçimlerinde başarıyla görev yapan sandık görevlileri ve Etkili Sandık Görevlileri başarı belgesiyle ödüllendirildi.


Parti mensuplarına seçimlerdeki etkili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Ünlü, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerine vurgu yaptı. MHP olarak 24 Haziran’dan sonra da sahayı boş bırakmadıklarını ve halkın nabzını tuttuklarını vurgulayan Ünlü, Kocaeli’de iddialı olduklarını yineledi. Partilileri nasihatte bulunmayı ihmal etmeyen Ünlü, Cumhur İttifakı’nın ruhuna zarar vermeden Yerel seçim sürecini atlatacaklarını vurguladı. Ömür KAVRAN

 

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz