GÜNDEM Haberleri Tümü

Çayırova’da Keskin istifa etti

Çayırova Belediyesi’nin Ekim Ayı meclis toplantısında Şekerpınar’da ki İmar değişikliği parti içi muhalefete neden olmuştu. Muhalif grupta yer alan isimlerden Belediye Başkan yardımcısı Orhan Keskin görevinden istifa etti.

Çayırova Belediyesi Başkan Yardımcısı Orhan Keskin görevinden istifa etti. Çayırova Belediyesi’nin Ekim Ayı Olağan meclis toplantısında Şekerpınar’da ki İmar değişikliğiyle ilgili yaşanan tartışmalar sonrası sular durulmuyor. Son meclis toplantısında Şekerpınar’da ki İmar değişikliği tartışmalara konu olmuş, AK Partili bazı Meclis üyeleri Muhalefetle ortak hareket edince oylama 13-13 eşitlikle sonuçlanmış ve başkan Şevki Demirci’nin oyuyla değişiklik kabul edilmişti. 5 Meclis üyesinin ret verdiği AK Parti’de Başkan Yardımcısı Orhan Keskin muhalif grubun başını çekmiş ve oylamaya katılmamıştı.

ŞEKERPINAR KONUSU İSTİFA GETİRDİ

AK Parti grup toplantısında Meclis öncesi yapılan değerlendirmelerde imar değişikliği ile ilgili 11 Meclis Üyesi destek verirken, 7 Meclis üyesi karşı çıkmıştı. Orhan Keskin ve beraberindeki hareket eden Meclis Üyeleri, grup kararına rağmen toplantıda Muhalefetle beraber hareket etmiş ve bu durum Parti içinde tartışmalara yol açmıştı. Bu gelişmelerden sonra Keskin, dün sabah istifasını sunarak görevinden ayrıldı. Siyaset kulislerinden edinilen bilgilere göre Keskin’in Mart 2019 seçimlerinde Belediye Başkan Aday adaylığını düşündüğü öğrenildi.

TARTAR VE ÇELİK’DEN SONRA

Çayırova’da istifa furyası, Belediye Başkan Yardımcısı Refik Tartar ile başlamıştı. Arsa satışlarıyla ilgili yaşanan tartışmalar sonucu Başkan Şevki Demirci, Tartar’ı görevden almış, ardından gelişen süreçte bir başka Belediye başkan Yardımcısı Fikriye Çelik de bazı nedenlerden ötürü Başkan yardımcılığından azledilmişti. Son olarak Orhan Keskin de Şekerpınar mevzusu sonrası görevinden istifa etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz