SİYASET Haberleri Tümü

Akar: Sözlerini tutmadılar!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, seçim beyannamesinde yer alıp da uygulanmayan projeler üzerinden Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Akar, “Söz vermiş olduğunuz projelerin durumu nedir? Cevap var mı yok. Dut yemiş bülbül gibi susuyorlar.”dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik sert eleştirilerini sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir’in bütçesine yönelik sert eleştirilerde bulunan Akar, bu kez seçim beyannamesinde yer alan ancak gerçekleştirilemeyen projeler üzerinden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na göndermelerde bulundu. 31 Mart 2019’da yapılacak Yerel seçimler için Büyükşehir’e büyük önem veren Akar, bu tür açıklamalarının devam edeceğinin de sinyallerini verdi.

SÖZ VERDİLER YAPMADILAR

Seçim beyannamesinde yer alıp da hayata geçirilemeyen projelerle bilgi veren Akar, “ Yaklaşık 14 yıldır kentimizi yönetenler ne söz vermişler bir bakalım isterseniz.

Monoray:29 Km uzunluğunda, 19 istasyonu olacaktı. Yarımca-Derince-İzmit Merkez-Mehmet Ali Paşa- Yahya Kaptan- Çayırköy…Gören var mı?

Teleferik :Gebze- Tatlıkuyu Vadisi- Eskihisar, İzmit-Sekapark-Topçular-Umuttepe…Gören var mı?

Görkemli bir Kongre Merkezi :1000 Kişilik 360 derece dönebilen restoran ve seyir kulesi, 600 Kişilik Seminer Salonu, 1500 Kişilik Kongre Tiyatro Salonu…gören var mı?

Raybüs:Gebze-Maşukiye arasında şehir içi ulaşım sağlanacak…Gören var mı?

Metrobüs:Gebze'deki Marmaray istasyonu ile Çayırova, Darıca ve Gebze Organize Sanayi arasındaki ulaşım için ring seferleri yapacak. Aynı sistem İzmit doğu, batı ve Kuzey ve Güney terminalleri ile şehir merkeziyle ulaşım sağlayacak...Gören var mı?

Kocaeli'de Kent Meydanları olacak:Başta İzmit olmak üzere tüm ilçelerimize kent meydanı yapılacak…Gören var mı?

Spor şehri:1500 kişilik olimpik yüzme havuzu, 5 yıldızlı otel, 40 bin metrekare antrenman sahası, 45 bin metrekare spor parkı, alışveriş merkezi, marina, deniz otobüsü ulaşımı ve 10 bin araçlık otopark…Gören var mı?

DUT YEMİŞ BÜLBÜL GİBİLER

Büyükşehir’e yönelik eleştirilerine cevap verilmemesi üzerine Akar, “Türkiye’nin en borçlu ve en çok faiz ödeyen belediye Başkanına günlerdir soruyoruz. Ne yaptınız bu kadar parayı ?

Söz vermiş olduğunuz projelerin durumu nedir? Cevap var mı yok. Dut yemiş bülbül gibi susuyorlar. Bugünden itibaren 12 ilçemiz için söz verdikleri projeleri paylaşacağım.”ifadelerini kullandı. Ömür KAVRAN

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz