YAŞAM Haberleri Tümü

Kocaeli'de 3505 sürücüye ceza

Son bir ayda Kocaeli'de trafik kuralların ihlal eden 3505 sürücüye ceza kesildi.

Trafik kazalarının azaltılması, kazalarda yaralanma, sakat kalmaların önüne geçmek ve sevdiklerimizi kaybetmeme amacıyla İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun emirleri doğrultusunda "Emniyet kemeri kullanmanın yaygınlaştırılması, seyir halinde iken cep telefonu kullanımının engellenmesi, trafiği tehlikeye sokacak makas atma ve şerit değiştirmenin engellenmesi amacıyla Ekim ayı içerisinde Kocaeli'de yapılan denetimlerle ilgili  valilikten açıklama yapıldı.

 Valilikten yapılan açıklamaya göre, trafiği Tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştiren 133 sürücüye, seyir halinde cep telefonu ile konuşan 303 sürücüye, emniyet kemeri kullanmayan 813 sürücüye ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 1256 sürücüye ceza  kesildi. Ekim ayı boyunca koplamda 2505 sürücüye, 358.617 TL trafik cezası uygulandı.

Kocaeli Valiliğinden yapılan açıklamada "vatandaşların, trafik Kuralları açısından sadece trafik polislerinin değil bütün kolluk birimlerinin gözetiminde olduğu, kural ihlallerinde ceza ile karşılaşılacağı vurgulandı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz