GÜNDEM Haberleri Tümü

Erbakan Vakfından Final

Erbakan Vakfı, Gebze’de de hızlı bir şekilde kurularak faaliyetlerine başladı ve Milli Görüşü başarılı bir şekilde temsil etti.


Kurulduğu 6 Haziran 2013 tarihinden
 bugüne birçok faaliyete imza atan Vakfın İlçe Başkanlığını Engin KILIÇ üstlenmişti. Gebze’nin bütün mahalle ve köylerinde teşkilatlanan Vakıf , 23 Kasım 2018 tarihinde Fatih ERBAKAN ve arkadaşları tarafından  kurulan Yeniden Refah Partisi’nin açılmasıyla birlikte yepyeni bir mecraya yelken açtı. Bünyesinden birçok siyasi oluşumun neşvü-nema bulduğu Milli Görüş, son 50 yılda Türkiye Siyasi hayatına damgasını vurmuş bir oluşumdur. Bir çok İslam ülkesinde de  örnek bir hareket, rol model alınan Merhum Erbakan'ın 1969 yılında başlattığı yürüyüş; oğul Erbakan tarafından devam ettirilmektedir.

DR. Muhammed Ali Fatih ERBAKAN (Necmeddin ERBAKAN ‘ın oğlu) ve Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu (Sultan 2. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu) birlikte verdikleri kuruluş dilekçesinde; Necip Fazıl’ın şu  beytinde ifadesini bulan : “ sanma bu tekerlek kalır tümsekte”  diye haykırırcasına birlikte verdikleri görüntü, dosta güven düşmana korku salmaktaydı. İkisi de, babalarının başlattıkları projeleri biz tamamlayacağız inşallah diye haykırıyorlardı adeta.


Erbakan Vakfı Gebze şubesi; Dün akşam Sivil toplum merkezinde yapılan son ilçe divanı ile final yaptı. Gençlerin yoğun  teveccüh gösterdiği divanda duygusal anlar yaşandı. Genç ve tecrübeli yaşlıların bir arada gerçekleştirdiği divanda 7 yılın değerlendirmesi yapıldı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz