GÜNDEM Haberleri Tümü

KOTO Misafirlerini Ağırlıyor

KOTO’ya STK ve derneklerden yoğun ziyaretler...

Kocaeli iş dünyasının öncü kuruluşu Kocaeli Ticaret Odası, işbirliği ve tecrübe ziyaretleri kapsamında çeşitli sivil toplum kuruluşu ve derneklerden misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kentimizin, ticari hayatının kalkınması amacıyla başta iktisadi olmak üzere tüm dinamikleriyle, verimli ve etkin işbirliklerini hayata geçirmeyi ilke edinen Kocaeli Ticaret Odası, bu kapsamda birçok sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcisini ağırlıyor.


YOĞUN ZİYARETLER


KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Oda heyeti, geçtiğimiz hafta boyunca Başarılı İş İnsanları Derneği (BAŞSİAD) Başkanı Barış Arat, Yönetim Kurulu Üyeleri, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Halim Karabekir, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Tekin Öztürk, KOÜ akademik heyeti, Genç KOSİAD (Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Alican Kasım ve dernek yönetim kurulu üyelerini ağırladı.


BULUT: "ÜYELERİMİZİN MENFAATİNE
OLAN HER İŞBİRLİĞİNİ DESTEKLİYORUZ"


Ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür eden Başkan Bulut, KOTO’nun özellikle kentin ekonomik hayatının daha da canlandırılması ve ihracata teşvik edilmesi amacıyla yaptığı projeleri anlatarak, "KOTO olarak önceliğimiz Kocaeli iş dünyasının ekonomik gücünün daha da artırılmasıdır. Bu amaçla, yasa ve uygulamalara görüşlerimizle katkı sunuyor, iş dünyasının iş yapabilme kapasitesini arttıran yasaların çıkmasına aracılık ediyor aynı zamanda ihracat potansiyeli olan üyelerimizin de dış pazarlara açılmasına öncülük ediyoruz. Üyelerimizin menfaatine olan her işbirliği ve çalışmayı da etkin bir şekilde destekleyerek, sivil toplum kuruluşu ve derneklerimizle ortak projeler gerçekleştiriyor
uz” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz