EĞİTİM Haberleri Tümü

80 Öğrenci TEMA Ailesine Katıldı

Körfez Nene Hatun İlkokulu'nda 80 öğrenci TEMA Vakfı'na katıldı.

TEMA Vakfı'na katılan öğrencilere kimliklerini vermek amacıyla okulun konferans salonunda bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe; TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, TEMA Vakfı Körfez Temsilcisi Fetilay Kurt, Okul Müdürü Fevzi Loka, bu öğrencilerin TEMA Ailesine katılmasını bulduğu sponsor firmalarla sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eski Veteriner hekimi ve Körfez'in tanınmış ve sevilen insanlarından Fatma Dilber katıldı. Çocukların Tema Vakfı'na  üye olması için aracılık yapan ve sponsor firmaların bulunmasını sağlayan Fatma Dilber'e ise 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi.


TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN


Programda konuşan TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, vakfa yeni üyelerin katılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek; " Geleceğe umut olmak, yarınları yeşertmek için bir araya gelmiş güzel yürekli insanları anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor. Gençlerimizin aydınlanıp örnek olmalarında önemli rol oynadılar. Yeşil yaprak unvanını alacak olmalarından dolayı heyecan ve mutlulukla bekleyen bu güzel insanlara tekrar teşekkür ediyorum. Böyle insanların sayısının çoğalmasını diliyorum. Her şey evlatlarımıza daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için" dedi.


DİLBER, 'KİRLETMEYELİM, KORUYALIM'


80 öğrencinin Tema Vakfı'na üye olmasına vesile olan ve bu konuda sponsor bulan Fatma Dilber ise; "Biliyoruz ki; biz insanlar, sadece sevmediğimiz şeyleri korumuyoruz. Ancak sevdiğimiz şeyleri korumak istiyoruz. Bugün burada sevgimizi göstermek ve bu farkındalığı ortaya çıkarmak için sizlerle birlikteyiz. Toprağımızı ve dünyamızı sevelim, koruyalım. Kirletmezsek, korumak da kolay olur." sözlerini dile getirdi.


DESTEK DEVAM EDECEK


Sponsorlardan  MY YAPI sahibi Müjdat Yaldız ve AFRA ALİMİNYUM'un sahibi Ahmet Çiğdem, hazırlanmış olan etkinliğe verdikleri katkıdan dolayı mutlu olduklarını ve desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz