EĞİTİM Haberleri Tümü

Gebze Anadolu İHL Danışma Kurulu Toplandı

Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Danışma Kurulu İlk toplantısını okul müdürü Dr. Ethem KARAÇOBAN başkanlığında okul binasında gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşa Okul Müdür Ethem Karaçoban, okulun genel durumundan bahsederken fiziki yetersizliğin dışında bir eksikliklerinin olmadığını çok iyi bir kadrolarının olduğunu bunun sonuçlarını da üniversite giriş sınavlarında gördüklerini ifade etti. Toplantı sonunda, yeni okul binası ve laboratuvar yapımı,  öğrencilerin farklı alanlarda geliştirdiği TÜBİTAK projelerinin desteklenmesi, Okuyorum-Tanıyorum Projesi ile öğrencilerin kitap okuma alışkanlıkları ve kendilerini ifade etme ve becerilerinin geliştirilmesi, “ İlim İrfan yolunda annem hep yanımda”, Birden Bine Gönülden Gönül’e” projelerinin desteklenmesi kararlaştırıldı.

Bilindiği gibi Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri gerçekleştirdikleri “Birden bine Gönülden Gönüle”  sosyal sorumluluk projesi ile farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor. Proje kapsamında her öğrenci her ay 1 tl yardımda bulunarak 1000 lere ulaşıp toplumun her kesiminin derdine derman olmayı hedefliyor. Yaklaşık bir yıldır yürütülen kampanyada geçtiğimiz yıl okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı, ihtiyaç mezunu öğrencilere burs, fidan dikimi, hayvan barınağına bağışta bulunulmuştu Aralık ayı içerisinde toplanan yardımlar ise büyük bir insanlık dramının yaşandığı Yemen’e gönderilecek.

Toplantıda ayrıca, Periyodik olarak akademisyenlerle öğrencilerin buluşturulması, medyanın daha aktif kullanılması, okulda sıfır atık projesinin uygulanması, “Öğrencilerimizin Objektifinden Gebze” konulu yarışma gerçekleştirilmesi kararı alındı.

 

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz