ASAYİŞ Haberleri Tümü

3 Şüpheli Tutuklandı!

Kocaeli'de, farklı tarihlerde 3 akaryakıt istasyonundaki yıkama otomatlarından bozuk paraları çaldıkları ileri sürülen 3 kişi tutuklandı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, akaryakıt istasyonlarındaki yıkama otomatlarına zarar verilerek içlerindeki bozuk paraların çalınması üzerine çalışma başlattı.

Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun yıkama otomatından 100 lira, Körfez ilçesi Atalar Mahallesi'nde Eşref Bitlis Caddesi'ndeki istasyondan 350 lira, Sakarya'nın Pamukova ilçesindeki bir akaryakıt istasyonundan ise 850 liranın çalındığını tespit eden polis, incelemeye aldığı güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin kullandığı otomobili belirledi.

Otomobilin plakasının kayıtlı araçlarla eşleşmemesi üzerine incelemeyi genişleten polis, şüphelilerin İstanbul'dan kiraladıkları otomobilin plaka rakam gruplarını yakalanmamak için siyah bantla değiştirdiklerini tespit etti. 

Polis ekipleri, şüpheliler S.S. (24), S.G. (28) ve S.Y'yi (24) Çayırova ilçesinde gözaltına aldı. 

Emniyetteki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, kiralanan otomobilin sahibine ulaşmak isteyen polis, bu kişinin İstanbul'da intihar ettiği bilgisini aldı.

Yorumlar
  • Gebzeli

    maalesef gebzede asayiş noktasında sıkıntılar büyük gebzenin ortasında et balığın ordaki mobese çalışmıyor ve emniyet bunun çalışmadığını biliyor vatandaşlar merkezde darp ediliyor mobese olmadığından herhangi bir denetleme olmadığından uğradıkları darp ile kalıyorlar lütfen emniyet teşkilatının bu noktalarda duyarlı olması değil gebze merkez tüm ara sokaklarda dahil devriye gezmesini mobeseler kurmasını ve takibini rica ediyoruz.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz