GÜNDEM Haberleri Tümü

Çetinkaya, Projelerini Anlattı

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze’nin sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda ciddi projeler hazırladıklarını ifade etti.

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze ilçe başkanı Özhan Aşkın Öztürk ve yöneticileri önceki gün Gebze Balkanspor Lokalini ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk bir selamlama konuşması yaparak, “Bu akşam dernek lokalinde bizleri misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Gebze Belediye Başkan Adayımız Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya ile birlikte sizleri ziyaret ederek hem kendimizi sizlere tanıtmak hem de sizlerin görüş ve önerilerini almak istedik.” dedi.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ALACAĞIZ

Özhan Öztürk’ün ardından konuşan İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, “Bizleri bu akşam derneğinizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerle bir araya gelerek yaşadığımız bu kenti daha iyi nasıl yönetebilirizi konuşmak istiyoruz. Gebze’nin sorunlarını ve sıkıntılarını sizler de biliyorsunuz. Bu sorunların çözümü için sizlerden destek istiyoruz. Gebze’yi dürüst ve ahlaklı bir yönetimle anlayışla yöneteceğiz. Gebze Belediyesi’ni sizlerin desteği ile kazandıktan sonra şimdi olduğu gibi yine her zaman sizlerin görüş ve önerilerini alarak hareket edeceğiz.” dedi.

YENİ ÜYELERE ROZETLERİNİ TAKTI

Gebze’nin sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda ciddi projeler hazırladıklarını ifade eden Çetinkaya, “Gebze’yi daha iyi ve daha yaşanılabilir bir kent yapmak için bu yola çıktım. Bu kentle ilgili sorun ve sıkıntılarını tespit ettik. Uzman bir ekiple tüm bu sorunlara çözüm için projeler hazırladık. Gebze’nin ne kadar önemli sorunu varsa bu sorunları çözecek olan projelerimizi en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacağız.” diye konuştu. İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya yaptığı konuşmanın ardından vatandaşların sorularını yanıtladı. Ziyaretin sonunda ise İYİ Parti’ye yeni üye olan partililerin üyelik rozetlerini takan Çetinkaya, “İYİ Parti olarak her geçen gün daha da büyüyoruz.” dedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz