GÜNDEM Haberleri Tümü

Çalışan Gazeteciler Günü Mesajlarla Kutlandı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla pek çok isim kutlama mesajları yayımladı.

Türk basınının içerisinde ayrı bir önem taşıyan mahalli basının, her platformda gösterdiği üstün gayretle halkın bilinçlenmesinde büyük bir önem taşıdığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel, Medyanın güçlü ve özgür olmasının gerekse kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması anlamında büyük önem taşıdığını söyledi.

“İfa etmeye çalıştıkları her görevi, her koşulda sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini günümüze kadar güvenilir, ilkeli ve tarafsız bir şekilde başarı ile yerine getirmiş olmaları takdire şayandır. Kentimizin kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, kentimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.” şeklinde bir mesaj yayımladı.


"Basında çalışan arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."


Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, bilginin büyük önem taşıdığı günümüz dünyasında en önemli mesleklerden biri olan gazetecilikte, doğru haber, tarafsızlık ve özel hayata saygının basın çalışanları için öncelikli değerler olduğunu bildiğini ifade ederek mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Zor şartlar altında dahi görevlerini yürütme gayreti içinde olan gazeteciler, doğal olarak değişik risklerle karşı karşıyadırlar. Gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması, kuşkusuz ki yerel ve ulusal medyamıza güç katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak çalışan basınımızın tüm çalışanlarını bir kez daha tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Başkan Toltar’da Çalışan Gazeteciler Günü’nü Unutmadı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesajında, “Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanının ses olmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasına gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerine yer verdi.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz