GÜNDEM Haberleri Tümü

CHP’den Gazetecilere Özel Program

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları 12 Ocak Cumartesi günü saat 18.45’te Gebze Kültür Merkezinde kentimizin gazetecilerine yönelik bir program düzenleyecek. Gerçekleştirilecek olan etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve Gazeteci Meryem Göktepe de katılacak.

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları 12 Ocak Cumartesi günü Gebze Kültür Merkezinde gazetecileri bir araya getirecek. Kentimizin yerel basın muhabirlerinin yer alacağı programın başlama saati 18.45 olarak belirlenirken programın ayrıca önemli misafirleri olacak. Düzenlenecek olan etkinliğe CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve 1996 yılında yaşamını yitiren gazeteci Metin Göktepe’nin ablası Meryem Göktepe de katılacak.

10-16 Ocak Çalışan Gazeteciler ve Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan bu önemli etkinlik öncesinde son hazırlıklar yapılırken CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları önemli bir iş başaracak. Cumartesi günü yapılacak olan etkinliğe CHP ailesinin tam kadro katılması beklenirken program kentimizdeki gazeteciler adına da büyük önem taşıyor. CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları kentimizdeki tüm gazetecileri GKM’ye davet ediyor.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz