SİYASET Haberleri Tümü

Büyükgöz çalışmalarına başladı

Ak Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti İlçe Teşkilatında teşkilat mensupları ve basın ile buluştu

Tanıtım toplantısında Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti İl başkan yardımcısı Miktad Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Ak Parti İlçe Kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder, Gebze Ak Parti kurucu eski başkanı Metin Gökçe,  ilçe gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz  ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik kolları ve kadın kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldılar.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Yaman tanıtım toplantısında şunlara değindi; “Biz büyük ve güçlü bir aileyiz, bununla birlikte mevki ile makamların bizler için kıymeti yoktur, aslolan milletimize hizmet etmektir. Vatandaşlarımız daha güzel yaşasın diye çalışıyoruz. AK Parti’nin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. 1 Nisan sabahı Adnan başkanımızın bayrağı çok rahat teslim edebileceği bir adayımız var. Zinnur Büyükgöz, yakından tanıdığımız, elinden ve dilinden emin olduğumuz bir isim. Eline ve diline kefil olduğumuz bir isim.” Dedi.

GEBZELİLERİN HİZMETKARI OLACAĞIM 

Zinnur Büyükgöz ise, belediyeciliğe uzak biri olmadığını, 2004 yılında ilk kez başlayan Ak Parti belediyeciliğinde görev alan ekip içinde biri olduğunu belirttiği konuşmasında “AK Parti belediyeciliği 2004 yılında başladı ve biz o kadrolarla bismillah diyen ekipteniz. Ben bir belediyeciyim, mesleğim şehir planlamacısı. Ülkenin birçok yerinde belediyelere danışmanlık yaptım. Bundan dolayı fiziki proje üretmek açısından herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız. Bizim asli amacımız millete hizmetkar olmak ve bu konuda elimizden gelen gayreti gösterip en iyi şekilde gönüllere hitap etme konusunda çalışmalar göstereceğiz. Cumhurbaşkanımızın bizlere yol gösterdiği tevazu, samimiyet ve gayret noktasında, ahlaki ve manevi değerler ışığında gönül belediyeciliğini hayata geçirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, parti teşkilat binasından çıkışta, gençlerin tezahüratları ile karşılaştı. Slogan atan ve meşaleler yakan gençlerin yanına gelen Büyükgöz, hep birlikte çalışıp 31 Mart’ta sandıkları patlatmak için gençlerden destek istedi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz