SİYASET Haberleri Tümü

'Gebze'yi Sanat Kenti Yapacağız'

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze’de pek çok alanda olduğu gibi kültür ve sanat hizmetlerinin yetersiz ve eksik olduğunu, göreve gelmeleri halinde kültür-sanatıyla konuşulan bir Gebze için kolları sıvayacaklarını söyledi.

Sanata ve sanatçıya bugüne kadar verdiği destekle bilinen CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze’nin kültür ve sanat açısından sınıfta kaldığını, göreve geldiklerinde sanat ve sanatçısıyla konuşulan bir Gebze oluşturacaklarını söyledi. Dursun, “Kültür projeleri çok önemli. Gençlerimizin sanatla bir araya gelmesini istiyoruz. Bu kapsamda sanat sokakları yapacağız, ayrıca sokak müzisyenlerine destek olacağız” şeklinde konuştu.

Belediyenin en büyük görevlerinden birisinin vatandaşına yılın her anında kültürel çalışmalar vermek olduğunu söyleyen Başkan Adayı Dursun, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onları yarınlara hazırlamak bizim görevimiz. Umutsuz bir gençlik var. Kültür Merkezleri yapılıyor ancak birbirini tekrar eden programlar söz konusu. Bizim gençlerle sanatı buluşturmamız gerekiyor. Sanatla uğraşan bir gençlik projemiz var, Gebze sanat kenti olacak” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında isteyenin istediği sanat dalıyla buluşacağını belirten Dursun, “Herkes kendisini farklı bir şekilde ifade eder. Kimi bunu yazıyla, kimi imgelerle, kimi de renklerle yapar. Gebzeliler hangi sanat dalında kendisini ifade etmek istiyorsa, bizler onlara bu imkanları sunacağız. Birbirini tekrar eden etkinlikler dışında kültürel açıdan üretmeyen bir anlayış var, bizler bu anlayışa son vereceğiz.” ifadesini kullandı.

    Çok Yorumlananlar

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz