SİYASET Haberleri Tümü

"Eski nesil siyaset anlayışını değiştireceğiz"

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze Köşklüçeşme Mahallesi’nde bulunan Balıkesirliler Kıraathanesi’ni ziyaret ederek halk ile buluştu.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve parti üyelerinin de katıldığı ziyarette adaylık süreci ile ilgili bilgi veren Çetinkaya, halkı yönetime dahil etmenin önemine vurgu yaptı. Halkı arada kapılar olmadan doğrudan halk meclisleri ile yönetime dahil edeceklerini ifade eden Çetinkaya, Gebze’yi tek kişi olarak yönetmenin mümkün olmadığını söyledi. Çetinkaya,  eski nesil siyaset anlayışını yeni nesil belediyecilik anlayışı ile değiştirmek istediklerini belirtti. Genç, dinamik ve vizyon sahibi bir ekiple Gebze’yi dürüst, ahlaklı ve şeffaf bir anlayışla yöneteceklerini dile getiren Çetinkaya, İYİ Parti yönetimi ile Gebze’nin hak ettiği değeri alacağını kaydetti.

Gebze’nin sanayisi, nüfusu ve sosyo-ekonomik imkânları ile pek çok şehirden daha büyük olduğuna dikkat çeken Çetinkaya,” Gebze; Kocaeli, İstanbul ve Bursa arasına sıkışmış bir ilçe. Biz Gebze’yi yeniden düzene kavuşturup, hak ettiği değeri alması için çaba sarf edeceğiz. Gebze’miz için birçok projelerimiz var. Biz İYİ Parti olarak sizler ile buluşmayı çok önemsiyoruz. Sizler ile bir araya gelerek tanışmak ve fikirlerinizi almak istiyoruz. Gebze yıllardır farklı şehirlerden ve kültürden insanların bir arada yaşadığı bir yer. Farklı yerlerden gelen insanları birbiri ile kaynaştırarak Gebzelilik bilinci oluşturmak istiyoruz. Sizler ile bir araya gelen bütün siyasetçiler çeşitli vaatlerde bulunuyorlar. Bizlerin de Gebze için projelerimiz var. Yakın zamanda gerçekleştireceğimiz basın toplantımız ile projelerimizi sizlere duyuracağız” şeklinde konuştu.

“Biz ne dersek o olur, halktan her şekilde oy alırız” düşüncesini yıkayacağız

İYİ Parti’nin yeni bir oluşum olduğunun altını çizen Çetinkaya,” Birilerinin “biz ne dersek o olur, halktan her şekilde oy alırız” düşüncesini yıkmak için bu yola baş koyduk. Gebze’mizin, vatanımızın, milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışıp, hizmet üretmek istiyoruz. Gönüllü olarak çıktığımız bu yolda sizlerin desteğini istiyoruz. Televizyon ve gazetelerde yer almıyoruz. Partimize çeşitli iftiralar da atılıyor. Araştırılmasını istediğimiz konular ise her nedense iki partinin oyu ile reddediliyor” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti’nin parlamentoda şu anda 40 milletvekili bulunduğunu ve çok da iyi çalıştıklarını vurgulayan Çetinkaya, “Birçok konuda önergeler sunuyorlar. Bu demek oluyor ki biz halk için çalışıyoruz ve bundan sonra da halk için çalışacağız. Partimizin varlığını devam ettirebilmesi ve hizmet üretebilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor” diye konuştu. Rant ya da çıkar gütmek amacıyla bu işe girişmediğini ileten Çetinkaya “Bu açıdan en çok benimsediğimiz ilkemiz şeffaflıktır.  Halkımızın kafasında hiçbir soru işareti kalmasın bütün delikler tek tek kapatılsın istiyoruz” ifadesini kullandı. Çetinkaya toplantı sonrasında Osman Yılmaz ve Köşklü Çeşme Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, sorunları dinledi. Gaziler Mahallesi’nde taziye çadırı ve hasta ziyaretleri de gerçekleştiren Çetinkaya, programını kahvehane ziyaretleri ile sonlandırdı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz