SİYASET Haberleri Tümü

"Cesurlar ordusu olarak yola çıktık"

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Gebze halkı ile kucaklaşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Çetinkaya, parti üyeleri ile birlikte Osman Yılmaz Mahallesi'nde bulunan Accessorıes Cafe'ye ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ Parti'nin 'cesurlar ordusu' olarak yola çıktığını ifade eden Çetinkaya aynı zamanda iyilik hareketinin de neferleri olduklarını iletti. Gebze Belediyesi'ni de aynı mantalite ile yönetmeye talip olduklarını ifade eden Çetinkaya, teknoloji ve bilim odaklı bir belediyecilik anlayışını oturmak istediklerini söyledi. Ahlakı en önemli düstur olarak benimsediklerini dile getiren Çetinkaya, “Öyle bir belediyecilik anlayışı ortaya koyalım ki halkımızın aklında hiçbir soru işareti olmasın. Her türlü bilgi ve çıktı halk ile paylaşılsın. Her zaman söylediğimiz için Gebze'yi birlik ve beraberlik esasına dayalı olarak yönetmek istiyoruz. Bunun içinde halk meclisleri kurarak halkın birebir yönetime dahil edileceği platformlar kuralım istiyoruz. İnsanlar bizlere arada kapılar olmaksızın ulaşabilsinler. Yani halk belediyeyi yönetsin” ifadelerini kullandı.

DOMİNO ETKİSİ İLE BÜYÜYECEĞİZ

Zor bir süreçten geçildiğini belirten Çetinkaya, insanların gönüllerine hitap etmek istediğini kaydetti. Çetinkaya, “Televizyon ve radyolarda yokuz. Bu yüzden insanlara kendimizi yüz yüze anlatarak dokunabildiğimiz kadar insana dokunmak istiyoruz. Hitap ettiğimiz insan sayısı böylece artacaktır. Yani domino etkisi ile büyüceğiz” şeklinde konuştu. Çıkar sağlamak için değil halka hizmet götürmek için göreve talip olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Gönüllüler olarak vatanımız, milletimiz ve halkımız için yola çıktık. Ortaya koyacağımız projeler ile Gebze'ye hak etmiş olduğu değeri kazandırıp, yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Gebze birçok Avrupa ülkesinden daha fazla nüfusa ve ekonomiye sahip. Fakat hak etmiş olduğu değeri alamıyor neden diye sorarsanız çünkü Gebze ciddi bir rant kapısı” diye konuştu.

İYİ Parti'nin ranta, yoksulluğa ve yoksunluğa karşı savaş açtığını ifade eden Çetinkaya, “sorumluluklarını bilen insan odaklı bir idare olarak Gebze yönetiminde yer alacağız. Esasında yönetim bir ekip işidir. Ben bir doktorum şehirciliği çok iyi bilmeyebilirim ancak şehir planlamasını çok iyi bir şehir planlamacısı ile çalışabilirim. Belediye başkanı profesyonel ekipler ile şehri bir şirket gibi yönetendir. Ekibi ile güç birliği yapandır" dedi. Halk arasında dayanışma sağlayarak Gebzelilik bilinci oluşturmak istediklerini söyleyen Çetinkaya, “Halkımıza nereli oldukları sorulduğunda herkes kökenin dayandığı şehri söylüyor fakat kimse Gebzeliyim demiyor. Biz istiyoruz ki herkes Gebzeliyim diyerek ilçemize sahip çıksın. Mutlu bir yaşamı burada tesis edebilelim” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz