GENEL Haberleri Tümü

"KOSGEB destek kapsamına alınmalı"

Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi, eğitim ve danışmanlık firmalarının KOSGEB destek kapsamına alınması için girişimlerde bulunacak.

Kocaeli Ticaret Odası’nın çalışmalarıyla örnek olan komiteleri, sektörlerin nabzını tutmaya ve istişare toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor. Sektör temsilcileriyle bir araya gelen komite başkan ve üyeleri hem sorunları tespit ediyor hem de ortak görüşlerle, çözüm önerileri geliştiriyor.

Bu amaçla gerçekleştirilen toplantılardan bir yenisi 18. Meslek Komitesi bünyesinde yer alan eğitim ve danışmanlık hizmetleri sektörünün temsilcileriyle gerçekleştirildi. 18. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Arda Aygören’in, 18. Meslek Komitesi’nden meclis üyeleri; Yusuf Özdemir, Tolga Ok, Fikret Yıldırım, Komite Başkan Yardımcısı Levent Yapıcı, Komite Üyeleri Fatih Özcan, Osman Emre Doğan ve Nilay Özkan ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya, sektör temsilcilerinin ilgisi yoğun oldu.

‘GÖRÜŞLERİNİZ ÇALIŞMALARIMIZA IŞIK TUTUYOR’

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren 18. Meslek Komitesi Başkanı İbrahim Arda Aygören, yoğun katılımları dolayısıyla sektör temsilcilerine teşekkür ederek, “18. Meslek Komitesi olarak, grubumuzda yer alan sektörlerin görüşlerine çok önem veriyoruz. Sizlerden aldığımız görüşler ve öneriler, hem komitemizin hem Odamızın omurgasını oluşturmakta, görüşlerine ışık tutmaktadır. Tüm çalışmalarımızı, sizlerin istek ve önerileri üzerine kurguluyor, ilimiz ekonomisine sizlerin önerileriyle değer katıyoruz” dedi.

ÖRNEK OLACAK

Akabinde, KOSGEB Kocaeli hizmet Merkezi Müdürlüğü KOBİ Uzmanı Yasin Karaoğlu, kurumun hibe ve destekleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi. KOTO 18. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Fikret Yıldırım, eğitim ve danışmanlık kurumlarının KOSGEB desteklerinden faydalanmadığını ifade ederek, “Sektör temsilcilerimizin de KOSGEB desteklerinden faydalanması adına girişimlere başlayacağız. Bu girişimimiz tüm Türkiye’deki sektör temsilcileri adına örnek olacaktır” dedi. Toplantı, sektöre ilişkin değerlendirmelerle devam etti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz