SİYASET Haberleri Tümü
banner1032

“Tüm spor dalları harekete geçecek”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Her gün yoğun tempoda çalışan Başkan Adayı Dursun, Gebze’de sadece futbol üzerinde değil her spor branşı için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, yaklaşan yerel seçimler öncesinde gaza bastı. Her gün yoğun tempoda çalışan Başkan Adayı Dursun, sadece futbol için değil her spor branşı adına çalışmalar yapacaklarını ve Gebzeli gençlerin diledikleri spor dalında hizmet alacaklarını ifade etti. Dursun, “Futbol elbette popüler bir spor dalı. Gebzespor ve amatör takımlarımız kalıcı geliri olan, dışarıya bağımlı olmayan bir yapıya kavuşacak, ancak başka çalışmalarımız da olacak.” dedi.

Dursun sözlerine şöyle devam etti. “Futbol dışında önemli spor branşları var. Bunlarla ilgilenen gençlerimiz var. Onlara diledikleri spor dalında hizmetler vereceğiz. Bu eksende spor merkezleri oluşturarak onları sporla bir araya getireceğiz. Sokakta umutsuz bir gençlik var. Her birine el uzatacağız. Sporu sevdirecek, sadece futbol değil her branş için farklı çalışmalar yapacağız, Gebze sporun şehri olacak, tüm kategorilerde spor merkezleri yapılacak.” şeklinde konuştu.

banner1033
Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz