SİYASET Haberleri Tümü

“Cumhur ittifakı Darıca’da uyumlu çalışıyor”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu.

AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı, Darıca’daki uyumlu görüntüsüyle dikkat çekiyor. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı ile MHP Darıca İlçe Teşkilatı arasındaki uyumlu çalışma yerel seçimler öncesi de devam ediyor. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday olarak ilan edildikten sonra sahaya çıkarak çalışmalara başlarken ziyaret ettiği isimlerden biri de MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün oldu. Ziyarette konuşan Bıyık, “Cumhur İttifakı Darıca’da uyumlu çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Kocaeli İl Yöneticisi Sezai Ata, ve SKM Başkanı Feramuz Sağlam ile birlikte MHP Darıca İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bıyık, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi istişarelerde bulundu. MHP’yle uyumlu bir çalışma ortamı bulduklarını belirten Bıyık, “Cumhur ittifakı bir beka meselesidir. Hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhur ittifakı için ortaya koyduğu irade millet tarafından da büyük bir kabul görmüştür” dedi.

VAR GÜCÜMÜZ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Darıca’da 24 Haziran seçimlerinde sağlanan işbirliği yerel seçim sürecinde de aynı kararlılıkla devam ettiğini dile getiren Bıyık, “Başta MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün olmak üzere MHP teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Yerel seçim sürecinde işbirliğimiz artarak devam edecektir. MHP heyetine samimiyet ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı Darıca’da var gücü ile çalışmaya devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz