SİYASET Haberleri Tümü

Gençlerden ‘ilk oy’ Gönül’e

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları ‘İlk Oyum Sana’ ismini verdikleri selfie çerçevesi ile İzmit’te ilk defa oy kullanacak gençleri evlerinde ziyaret ediyor. Gençler ilk defa oy kullanacakları seçimde oylarını Sibel Gönül’den yana kullanacaklarının sözünü veriyor.

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve yönetimi 12 Ocak tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Sibel Gönül için çalışmalarını sürdürüyor. 102 mahallede SKM programları kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Gençler, 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinden bu yana 18 yaşına giren ve yerel seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan 3 bin 878 genç için çalışma başlattı. Gençlerle çat kapı ziyaretleri ile buluşan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları, Sibel Gönül’ün yer aldığı çerçeve ile ‘İlk Oyum Sana’ etkinliği düzenliyor. Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Çağlayan, “İzmit’te adayımız Sibel Gönül’e en güçlü destek ilk defa oy kullanan gençlerden gelecek” dedi.

3 BİN 878 GENÇ

İlk oy kullanacak olan gençlere çat kapı ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Çağlayan, “Gençlerimizin evlerine giderek çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. İzmit’te 24 Haziran seçimlerinden bu güne geçen süre zarfında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 3 bin 878 genç kardeşimiz ilk defa sandığa giderek oy kullanacak. Hepsini tek tek ziyaret edip, ‘ilk oyum sana’ etkinliği yapıyoruz. Ayrıca ziyaretlerde gençlerimize Türk Bayrağı hediye ediyoruz” dedi.

TAHİR HOCA İÇİNDE DÜŞÜNÜYORUZ

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a da çerçeve yapacaklarını dile getiren Çağlayan, “İzmit Gençliği olarak Sibel Gönül Başkanımıza yaptırdığımız ‘İlk Oyum Sana’ çerçevesinin bir farklı çalışmasını da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Tahir Hocamız için de yapacağız. 31 Mart gününe kadar çok çalışarak, hem büyükşehir hem de ilçemiz adayına en güçlü desteği gençler olarak vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz