SİYASET Haberleri Tümü

“Yüzde 60'la Kazanacağız“

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlar ile geçirdi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Törk, “Artık değişim isteyen vatandaşlarımızın boynumuza sarılışından 31 Mart’a kadar bize rahat uyku olmadığını anlıyoruz” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, hafta sonunu Darıcalı vatandaşlar ile geçirdi. Hafta sonu mesaisine ev ziyaretleri ile başlayan CHP’li Törk, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ardından dernek ziyaretleri, kıraathaneler, vatandaş buluşmaları ve cenazelere katılan Törk vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Evlere, dernek gecelerine ve derneklere konuk olan CHP’li Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Çocukluğumun geçtiği Darıca’nın iyi yönetilmemesi, Darıca’nın her seferinde daha kötüye gittiğini gördüğüm için Darıca’yı sizlerle birlikte yönetmek için aday oldum. Milletin derdiğiyle dertlenmek gerekiyor." 

Kentin her alanında ciddi bir sorunla karşı karşıyayız diyen Törk, "Vatandaşlarımızın eğitim, kültür ve spor alanında belediyenin hiçbir hizmetinden faydalanamadığını, belediyenin yerel yönetiminin bu konuda vatandaşımızın işini kolaylaştıracak bir projesinin olmadığını görüyoruz. Darıca’da bulunan 14 mahallenin, sokaklarının imarı ile planlarını, alt yapısının sıkıntılarının nerede ve nasıl yenilenmesi gerektiğini bilen bir belediye başkan adayıyım. Bu sorunları bilen ve çözüm üreten bir kardeşiniz olarak, gerçekten hizmet için ve hiçbir siyasi ayrım yapmadan Darıca’da hizmete talibim." sözlerini dile getirdi.

DARICA İLÇE OLAMAMIŞ

Törk Darıca'nın ilçe olamamasına da değinerek, "Sadece sosyal alanda değil, spor ve kültür alanında yapacağımız çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden sonuna kadar faydalanmasını sağlayacağız. 210 bin nüfusa ulaşmış Darıca artık kabına sığmıyor. 10 yıl önce ilçe olmuş Darıca, olmadığı kadar kötü yönetilmiş ve ilçe olmanın nimetlerinden faydalanamamış. Bizim doğru düzgün bir emniyet binamız dahi yapılamadı. İki yıl önce temeli atıldı, şu anda da temel atılı vaziyette duruyor. Tapu binası, kaymakamlık binası ile Darıca, ilçe olmaktan ziyade 210 bin nüfuslu bir köyü andırıyor." şeklinde konuştu.

İŞİN EHLİNE TESLİM EDİN

140 milyon civarında bir borçla Darıca Belediyesi’ni teslim alacağını söyleyen Törk, "Korkmuyorum. Allah’ın izniyle bu borçla aldığımız belediyeyi, kaynakların doğru kullanılması ile borcu da öder sizlere hizmetimizi de layığı ile yaparız. Bu kenti, bu kentin evlatlarıyla yöneteceğiz. Hizmet etmek isteyen, vatandaşın bir kuruşuna dahi tamah etmeyen arkadaşlarımızla biz bu mücadeleyi kazanacağız. Bu kenti işin ehline teslim etmenin zamanı geldi." dedi.

"Yürütmüş oluğumuz Darıca’ya hizmet sevdası artık bir değişim isteyen vatandaşlarımızın boynumuza sarılışından 31 Mart’a kadar bize uyku olmadığını anlıyoruz. 31 Mart akşamı sizlerin desteği ile sadece Darıca Merkez’den değil, Darıca’nın en uç mahallelerinden bile birinci sırada oy çıkarak seçimleri yüzde 60’la kazanacağız.”diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz